Saturday, April 30, 2011

TAMAN LAYANG-LAYANG ♥ RDEVEN 37 OUTING PART 1♥

Outing with my housemates. unit 37. Oleh sebab sem neyh sem last dengan 2 orang senior kami, so mahu buat kenangan indah. wuuaaaaaa,,sedih banget. dear kakak-kakak senior. saya akan rindu kamu!.
Btw, Oleh sebab saya teringin banget lari-lari di rumput hijau, main layang-layang sejak sebulan lalu, so akak-akak senior setuju tunaikan hajat saya ke taman layang-layang a.k.a taman mertopolitan =). Dan, oleh sebab akak-akak senior tidak dapat memandu disebabkan masalah-masalah tertentu, so, adik senior kami yang satu-satunya ada di rumah hari tuh yang jadi pemandu. kekeke, buli sikit. hehe. kami culik sekali adik junior dari unit sebelah. kekeke.

Ahhh gue suka banget ke sana!. Langit biru, rumput menghijau. rasa nak berenang-renang atas awan dan ber-kuak lentang atas rumput yang menghijau. kekeke. Nasib baik laaaaa, sebelum pergi tuh hujan kuat, so rumput basah. huh =_=

Owh iya! sebelum main layang-layang, kita perlukan apa kawan-kawan?
Ya benar!
kita perlukan layang-layang! jangan risau layang-layang boleh didapati dengan pelbagai bentuk dan warna. harga pun berpatutan. heee~~sebab nak main untuk beberapa minit sahaja, saya beli layang-layang colorful.
Harga RM4. murah kan? heee,,suka2
 kamiorang cari port di hujung-hujung, segan dengan budak-budak kecil yang lagi pandai naikkan layang-layang dorang. =_=. Berlari sekuat hati seolah-olah esok sudah tiada. haha.  berpeluh-peluh macam lari 8000m. >_<.
kenapa susahnya mahu bagi layang-layang tu terbang? mengapakaaaaahhhhhh???lari sekuat hati pun ta dapat juga. kekeke.sampai layang-layang terjunam dalam tanah lagi. ngeee~~
ok. putus asa.
=_=
Last-last bagi adik senior main,,,fine, layang-layang tu terbang!. haha.>_<
owh suknya bila dya ceria. lalalala..sampai berkaki ayam cik siti kita neyh. semangat! semangat!

happy banget budak-budak busuk neyh. hehehe.

lepas puas main, singgah kejap di tepi tasik. sejukkan badan dengan angin segar. romantik deyh. aigoooo
^_^








Tempat neyh serius sangat-sangat cantik. bagi yang ta pernah datang, jom lah datang. boleh jongging, main layang-layang and tenangkan fikiran. nak buat sesi photoshoot mmg la teramat cantik. hohoho. 
kengkadang, kawan-kawan kolej suka study sini, tepi tasik. dekat dengan kolej.
owh ya siapa ta tau taman layang-layag kat ne? angkat tapak kaki cepat! hehehe.
taman layang-layang kat kepong,lorh,,dekat dengan batu caves. hehe. 
bila super senior buli super junior. hahaha.
kakak senior kami. weee~~kak ika n kak alia.^_^
 Sebelum pulang sempat beli cupcake.
tee-hee~~
yummy!
Happy walaupun ta sampai sejam di sana. cepat-cepat sebab nak dinner di Full House! weee

cops!
kalau ada tasik, ada laut, ada pantai. pose kegemaran saya wajib ada!
hehee. baru rasa lengkap. 

p/s: dear kamu, len kali kita gi main eyh. sorry! =_=


3 comments:

myra-G said...

cantiknyer tasik uh. nk g la lps ni. akak nyer kolej dkt situ ke? ;p

snowthenraibow said...

huhu . nie pic . nice place .. i dh follow u . hit me back .

Nzyrahun said...

macam guna dslr sobs

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon