Monday, September 03, 2012

HAPPY BIRTHDAY OUR AWESOME DAD♥

Salam manis,
Agak terlewat beberapa hari untuk post ini. Tapi....Xapa yang penting sudah ucap awal-awal pagi lagi dengan pa sebelum gerak ke Sandakan. Macam tidak biasa, blog ini ta pernah di update tepat pada masanya. ngeee~~Walaupun tidak dapat celebrate birthday bapa dengan adik2, dapat sampaikan ucapan dan hadiah pun sudah memadai kan. hehe. 


Once again, Happy Birthday Our Awesome Dad. We  You. ^^ & Selamat Hari Merdeka buatmu, anak merdeka. kekeke. 

 Sehari sebelum birthday Pa baru sibuk mencari hadiah..Tahun neyh bagi hadiah yang pelik. Mahu tergelak pun ada. Selalunya, mesti bagi neck tie, coklat segala..Tahun lepas bagi samping. Tahun ni, berlagak cool bagi boxer. puhahaha. Punyalah malu masa pergi section tu. Nasib baik ada adik bujang yang cover.
Handkerchief dengan stoking pun di letak satu section dengan pakaian dalam lelaki, mak aii...segannya..adakah patut. cuba lah letak dekat bahagian baju ka, tali pinggang ka...ish. x senonoh betul. :P. 

Btw, Pa pun suka dengan hadiahnya. Walaupun ta sebesar mana...Yang penting doa kami untuknya. Semoga dipanjangkan umur, dijauhkan penyakit dan bahagia selalu. :) Let us count together for another year. More years to come~~~weee~~

No comments:

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon