Wednesday, April 25, 2012

DI HENING SUBUH♥

Salam manis,
It's 5.27am. Tajuk entry itu sangat ta boleh blah. ekeke. Owh sudah lama ku tidak membuat sesi luahan hati dan perasaan di sini. Teringat zaman muda-muda dulu, setiap hari bha kalau boleh, setiap apa di buat pun semua mau dikongsi dengan cik belog ini. Itu dulu, kini ada si mata-mata jahat yang akan mengelentong dan memporak-perandakan jiwa raga kalau ada yang ditulis di entry ini dia rasa itu dia. keke. apa sebenarnya yang cuba ku smpaikan. 
Sebenarnya saja mahu cuba interface blog baru yang sangat tidak cool bagiku. Berwarna orange. Bukan interface baru, sudah lama.....tapi ku tetap berkeras tidak mahu tukar. Agak berserabut di situ. perasaan menggunkan interface baru ini sama ku rasakan bila buka facebook timeline. 
Akhirnya ku akur sebab google sendiri yang tukar setelah berkali-kali ku refuse-refuse dan asyik tukar ke interface lama. dang lepas neyh tetap juga mahu guna yang lama yang angat simple dan tidak berserabut. please la. bagi tukar yang lama semula. kalau tidak, akur sajalah. yang penting blogspot maintain cool dan free. kekeke. 

Hurmm..sepanjang cuti ni, apa yang ku lakukan? berkurung di rumah seperti hari-hari biasa. berusaha keras mengembalikan kulit ke warna asal selepas percutian di pulau-pulau. ekeke. ambek, snorkeling dari pagi sampai ke petang, sudah tu bukan sehari di pulau. pergh...rasakan. oren! >_<. Syukurlah wajah ini sudah hampir ke warna normal. kalau tidak mahu saja ku menangis setiap hari di depan cermin. owh sungguh~~. 

Duduk di rumah sambil mengusahakan syarikat sendiri. ekeke. Alhamdullilah, business berjalan dengan lancar, rezeki mencurah-curah ke ladang gandum :). Boleh beli ip4 setiap bulan. ok tipu! haha. 
Eyh juga terima kasih yang sudi-sudi datang ke sini, sudi tekan-tekan billboard polaris memoirs,tersenyum ku melihat rezeki encik Nuffnang, boleh beli satu BB lagi. ok tipu! kekeke. cakap pasal BB.
omooooo. BB curve 9350,9360 & 9370 sangat awesome!!slim dan sungguh cantik. owh yeppuda! 
*guling*guling* mahu sebiji! owh sila tumbuh dari seulas buah blackberry please. >_<. ok bye. menggoda betul! tapi~~tapi~~Galaxy S3 lagiiiii menggoda. dush2! S2 pun ta terasa lagi, sudah keluar S3..*mari berguling bersama2* :D

Selain itu, menghabiskan masa di depan tv. owh yeah~~owh yeah. sungguh bahagia dapat tengok K-drama di TV. sungguh HD. baru nikmat..cuti jak la baru merasa nikmat tv. di hostel bukan tiada tv. tapi faham-faham la. HQ pun ta lepas. tapi syukurlah, ada juga tv di hostel :) daripada tiada langsung kan. keke. 

Drama terbaru? Love Rain, Fashion King . dig dig. owh sungguh. Walaupun rating rendah di Korea, ada ku kesah. Love Rain sungguh indah bagiku. Hello, siapa yang buat Winter Sonata, Autumn in My heart? dush dya pengarah yang awesome ok. kalau dya tiada, sungguh ku ta terjebak dengan korean drama dari sekolah rendah lagi. kekeke. salute* semua background scene dya indah. :) Tapi sungguh tidak tertahan tunggu di tv. tetap juga gatal tangan mahu mendowload. walaupun external tinggal 7 gb. bye! saya perlukan 100megabyte untuk semua K-drama dan variety show. ta campur mv, lagu, gambar, personal collection sy lagi. *die*. 
saya mahu external 100megabyte!! menjerit dengan harapan ada yang sudi bagi. ^_~. 

Next...setelah ku rosakkan kipas syiling, khidmat aircord terpaksa di gunakan 24 jam. rasa tidak bernafas duduk dalam bilik sendiri. ya aircord cuma di pasang 30' c. entah kenapa tetap juga rasa sangat-sangat sejuk. mahu tidur di bawah, internet di bawah punyaaaaaaaaa laaaaaa baby snail. meduga iman betul. akhirnya tidur juga di bilik. :p. tabahlah. 

mahu berjalan-jalan ke rumah-rumah family. tapi kegelapan kulitku ini buat ku tiada kekuatan mahu keluar rumah.:D

Owh Selamat Pagi Dunia. Sudah pukul 6 pagi! matahri sudah keluar! keke. 

saya perlu tidur. ekeke. merepek sungguh tidak berfaedah :D

4 comments:

mrs.PROandKONTRA said...

wah....bisnes sendiri sepenuh masa pn untung yerk...
boleh la bt entry camne nak bkak bisnes online lepas nie huhu...

WaWa_CutyPie said...

akaq kelly,,bukn akaq jual album tu sume ta amik untung ke..,??cane bole ade untung lak..? ^^; album akaq juAl tu da plus ngan keuntungn ke....? bukn hrge sbnar...,,??

♥KellY Eun♥ said...

@WaWa_CutyPie hahaha. tipu je la boleh beli 1p4 sebulan. untung sikit2 je la. masa jual FT Island Grown Up tu akak mmg x ambil untung langsung. ye la RM45 kan.org lain jual sampai 65 segala. >_< tapi lepas buka bussness page sndiri baru akak ambil untung. xkn x ambil untung langsung adik syg. mmg x hidup la kalau begitu.. keke. mmg la itu bukan harga sebenar. sebab kat korea album tu mmg murah. yang buat mahal tu international shipping cost. x campur kos pos laju kat dlm malaysia lagi. kos penat lelah akak lagi..hahaha

♥KellY Eun♥ said...

@mrs.PROandKONTRA keke. xdelah banyak untung pun. kalau bnayak org beli, ada la untung, kalau xda, mmg xda la. rezeki, x dapat diduga. ada turun naik nya :)

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon